Lidmaatschap


Na het volgen van technieklessen is het mogelijk om in groepsverband bij Nordic Walking Riem Vis deel te nemen aan conditietrainingen dmv een lidmaatschap.


Voorwaarden lidmaatschap conditietrainingen.

 Het lidmaatschap is per 1e van de maand en kan per maand beëindigd worden.

Opzegging dient minimaal één maand van te voren schriftelijk of  per email te gebeuren.

Het inschrijfformulier is het bewijs van uw lidmaatschap. Hiermee geeft u toestemming om het lidmaatschapsbedrag automatisch te laten incasseren. Het lidmaatschapsbedrag wordt in de 1e week van de maand geïncasseerd.

Wanneer u schriftelijk opzegt, wordt uw toestemming tot automatisch incasseren direct opgeheven (met inachtneming van de opzegtermijn).

De korte (school)vakanties zijn niet vrij van contributie. Nordic Walking Riem Vis streeft ernaar in deze perioden de trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan.

Bij vakantie van deelnemers en bij verhindering van uw  “vaste”  trainingsdag, kunnen gemiste trainingen in andere groepen ingehaald worden.

U kunt 1 keer per jaar uw lidmaatschap voor onbepaalde tijd opzeggen.

Op erkende feestdagen wordt er geen les gegeven.

Voordat u lid wordt, heeft u de mogelijkheid om 2 lessen (losse les € 6,-) te volgen.

Zie ook hoofdstukje Conditietrainingen.

Voordelen lidmaatschap.

Er wordt voor leden elke 3 maanden een Nordic Walking tocht georganiseerd. Deelname is gratis. Koffie/ thee onderweg is voor eigen rekening. Familie, vrienden betalen 5 euro. Zij kunnen tijdens de tocht kennismaken met Nordic Walking. 

Polderpoortpas: 

korting op kofie/thee/frisdrank. 

Eenmalige kosten ledenpas €15,-.  

U betaald €22,50 en de ledenpas wordt voor €25,- opgeladen.

Korting:

Bij Nordic Walking Riem Vis kunt u ook al uw Nordic Walking accessoires  kopen tegen 20% korting. Op aanschaf Elmakes poles wordt 10% korting gegeven.Training in groepsverband broekpolder Vlaardingen