Lidmaatschap


Na het volgen van technieklessen is het mogelijk om in groepsverband bij Nordic Walking Riem Vis deel te nemen aan conditietrainingen dmv een lidmaatschap.


Voorwaarden lidmaatschap conditietrainingen.

 Het lidmaatschap is per 1e van de maand en kan per maand beëindigd worden.

Opzegging dient minimaal één maand van te voren schriftelijk of  per email te gebeuren.

Het inschrijfformulier is het bewijs van uw lidmaatschap. Hiermee geeft u toestemming om het lidmaatschapsbedrag automatisch te laten incasseren. Het lidmaatschapsbedrag wordt in de 1e week van de maand geïncasseerd.

Wanneer u schriftelijk opzegt, wordt uw toestemming tot automatisch incasseren direct opgeheven (met inachtneming van de opzegtermijn).

De korte (school)vakanties zijn niet vrij van contributie. Nordic Walking Riem Vis streeft ernaar in deze perioden de trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan.

Bij vakantie van deelnemers en bij verhindering van uw  “vaste”  trainingsdag, kunnen gemiste trainingen in andere groepen ingehaald worden.

U kunt 1 keer per jaar uw lidmaatschap voor onbepaalde tijd opzeggen.

Op erkende feestdagen wordt er geen les gegeven.

Voordat u lid wordt, heeft u de mogelijkheid om 2 lessen (losse les € 6,-) te volgen.

Zie ook hoofdstukje Conditietrainingen.

Lief en Leed commissie:

Doel: Zorg dragen voor een attente behandeling van onze leden.

Iedere groep heeft een “ Lief en Leed” commissaris.

Taken:

De lief en leed commissie is het aanspreekpunt voor de overige leden.

Het verzorgt bij ziekte, geboorte, overlijden, huwelijk, bijzondere verjaardagen, na een operatie of langdurige ziekte een kaartje of attentie en onderhoudt bij langdurig verzuim het contact met desbetreffende persoon.

De lief en leed commissie stemt met de overige leden af of er geld voor een attentie ingezameld moet worden. Inleg is € 6,-.

Voordelen lidmaatschap.

Er wordt voor leden elke 3 maanden een Nordic Walking tocht georganiseerd. Deelname is gratis. Koffie/ thee onderweg is voor eigen rekening. Familie, vrienden betalen 5 euro. Zij kunnen tijdens de tocht kennismaken met Nordic Walking. 

Polderpoort fitness en groepslessen:

u kunt hier onbeperkt gebruik van maken. In plaats van  €  42.90 betaalt u  € 22.90 per maand. Zie ook www.polderpoort.nl

Polderpoortpas: 

korting op kofie/thee/frisdrank. 

Eenmalige kosten ledenpas €15,-.  

U betaald €22,50 en de ledenpas wordt voor €25,- opgeladen.

Korting:

Bij Nordic Walking Riem Vis kunt u ook al uw Nordic Walking accessoires  kopen tegen 20% korting. Op aanschaf Elmakes poles wordt 10% korting gegeven.Training in groepsverband broekpolder Vlaardingen