Wandelstartpunten

Nordic Walking vanuit Maassluis en Vlaardingen.

Maassluis

De trainingen in Maassluis starten vanuit de Fysiotherapiepraktijk van Martin Riem Vis, gelegen aan de Watermolen 74 in Maassluis-West. De praktijk is gelegen geheel aan de buitenste bebouwde rand van Maassluis-West.
Telefoon van de praktijk: 010-5920253

Vlaardingen

De startlokatie is sportcentrum Polderpoort:

Watersportweg 11
3138 HD Vlaardingen
T 010 - 249 22 55
Wandelgebied is de Broekpolder

Routebeschrijving

Maassluis

Vanuit Rotterdam
Vanaf de rijksweg A20 komende uit Rotterdam neemt u de afslag Maassluis-West / Hoek van Holland. Eerste rotonde ¾, tweede rotonde ½ . Bij de stoplichten linksaf richting Maassluis-West. Rijdend op de dijk neemt de afslag Steendijckpolder rechts af. De praktijk ligt direct op de hoek bij de eerste straat linksaf: de Stellingmolen. 

Vanuit Maassluis
Vanuit Maassluis-Centrum rijdt u op de Westlandseweg en neemt u de laatste afslag linksaf voordat u Maassluis uitrijdt. Dit is de afslag Steendijckpolder. De praktijk ligt direct op de hoek van de eerste straat links: de Stellingmolen. De praktijk ligt tegen het einde van de zijvleugel van het appartementencomplex d'Orangerie.

Vanuit de praktijk wordt er direct de natuur ingelopen. Dit kan zijn richting Maasdijk langs de kassen, naar de Waterweg langs de manege of door het park achter de Dr. A. Schweitzerdreef, of noordoostwaarts langs de Weverskade met zijn schilderachtige boerderijtjes of langs de Westgaag de polder in. Er wordt niet in woonwijken gewandeld. 

Vlaardingen

Vanuit Rotterdam 
Richting Hoek van Holland (A20)
Afslag Vlaardingen (8), onderaan de afslag stoplichten rechtsaf, T-splitsing re af.
Na 400 meter net voor de bocht linksaf de parkeerplaats oprijden.

Vanuit Hoek van Holland
Richting Rotterdam (A20), afslag Vlaardingen (8), onderaan de afslag stoplichten linksaf, onder viaduct stoplichten rechtdoor, zie hierboven vanaf T-splitsing